top of page

Tuotteet

paremmat 
pienet
lihapullat

Uuden tuotemerkkimme Chef Kalle paremmat pienet lihapullat nyt kaupoissa. Kastikevaihtoehtoina ovat herkulliset Lempeä Kerma, Samettinen Sinappi sekä Topakka Tomaatti. 

Lihapitoisuus pyörykoissämme on 75 %, joten yhdestä purkillisesta riittää tuhtia täytettä kahdelle-kolmelle lautaselle.

savulohikukko

Savulohikukko on moderni kalakukko, joka sopii arjen herkutteluun, kiireisen lounaaksi tai vaikkapa retkievääksi. Sisältää savulohta ruiskuoressa.  Savulohikukko on täydellinen eväs, sillä sinun ei tarvitse huolehtia sen säilyvyydestä, nautitpa siitä sitten toimistossa tai retkitulen ääressä.

Ei säilöntä- eikä lisäaineita, tuote on laktoositon ja maidoton.

savulohirouhe

Savulohirouhe -täyssäilyke on ruuanlaiton helpottaja! Ja todella hyvä sellaisenaan vaikka ruisleivän kanssa. Kokeile pastakastikkeeseen, pizzan päälle, perunoiden kanssa tai alkupalana ruisnapin ja tuorejuuston kanssa. 

Savulohirouhe on valmis kastiketyylinen tuote, joka sopii syötäväksi sellaisenaan, leivän kanssa, ja kaikkeen ruuanlaittoon. Mainio vaihtoehto perinteiselle tonnikalapurkille. Tehty Kalajoella, tuote on Maidoton, gluteeniton, säilöntä- ja lisäaineeton.

kebab-tuoteperhe

Göransin, tuon Suomen kebab-kuninkaan aidosta kebablihasta valmistetut säilykkeet, joissa on myös kastike mukana. Valmista syötäväksi sellaisenaan tai lämmitettynä, täydellinen riisin kera, pitaleivän tai tortillan sisään, tai vaikkapa pizzan päälle. Tutustu herkullisiin kastikevaihtoehtoihin miedosta aina kunnon potkua antavaan tuliseen. Tuotteesta on lisäksi saatavilla myös vegaaninen vaihtoehto. Tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.